Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΕΙΝΑΙ Η ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ 1,78;ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ


Και σιγά μην είναι η Μπουλε 1,65.Αυτή ειναι τελείως τάπα

Βγάλε τα ψηλοτάκουνα να σου πω πόσο είσαι! (Part 2)

Βγάλε τα ψηλοτάκουνα να σου πω πόσο είσαι! 

 Η Νάντια Μπουλέ έχει ύψος 1.65 μ. ενώ η Κάτια Ζυγούληθεωρείται από τις ψηλότερες γυναίκες του μόντελινγκ αφού έχει ύψος 1.78 μ. Η Κατερίνα Παπουτσάκη θεωρείται αρκετά ψηλή αφού έχει ύψος 1.73 μ. Η Κατερίνα Λέχου κατέχει σίγουρα
τον τίτλο… μπασκετμπολίστριας της σόουμπιζ καθώς έχει ύψος 1.80 μ. Η Δήμητρα Ματσούκα έχει ύψος 1.72 μ. ενώ η Ευγενία Μανωλίδου έχει ύψος 1.78 μ. και ας μην της φαίνεται. Τέλος, μία από τις ωραιότερες γυναίκες του μόντελινγκ και της τηλεόρασης, ηΔούκισσα Νομικού, στέκεται επάξια στο πλευρό του πανύψηλου Χρήστου Χολίδη καθώς έχει ύψος 1.76 μ.

Βγάλε τα ψηλοτάκουνα να σου πω πόσο είσαι! (Part 1)

Έχετε αναρωτηθεί πόσο ύψος μπορεί να έχει η Ελένη Μενεγάκη, πόσα… κεφάλια την περνάει η Φαίη Σκορδά ή γιατί φαίνεται τόσο μικροσκοπική στο πλευρό του μπασκετμπολίστα αγαπημένου της η Έλλη Κοκκίνου; Καιρός να μάθετε την αλήθεια για το ύψος των πιο κομψών και λαμπερών γυναικών της ελληνικής showbiz. Και επειδή είναι πολλές, είπαμε να τις… μοιράσουμε σήμερα και αύριο για να έχει και… σασπένς. Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν έχει 1.68 μ. ύψος, η Φαίη Σκορδά την περνά ακριβώς επτά πόντους, είναι δηλαδή 1.75 μ., η Έλενα Παπαρίζου είναι 1.73 μ. ενώ η Άννα Βίσση θεωρείται η πιο κοντούλα από όλες έχοντας ύψος 1.63 μ. Και επειδή τα καλά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια να πούμε και ότι η Έλλη Κοκκίνου είναι μετρίου αναστήματος και μόλις 1.65 μ. Τέλος, η εκρηκτική Ζέτα Μακρυπούλια χωρίς τακούνια είναι 1.73 μ., δηλαδή καθόλου κοντή για το βάρος της.
http://www.gossip-tv.gr/story/143733/bgale-ta-pselotakouna-na-sou-po-poso-eisai-part-2

16 σχόλια:

  1. τοσο ψηλη η μανωλιδου ,εγω νομιζω ειναι 1,70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνω από 1.65 δεν είναι με τίποτα 100% !

      Διαγραφή
    2. Την έχω δει στο αεροδρόμιο με τον άντρα της, φορούσε αθλητικά και ήταν λίγο πιο κοντή από αυτόν, πρέπει να είναι 1.75 σίγουρα διότι κι εκείνος αν και δεν του φαίνεται είναι 1.80 σίγουρα.

      Διαγραφή
  2. η Μανωλίδου είναι πανυψηλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αδωνις Γεωργιαδης ειναι 1,74 -τωρα κοιταξτε στο ιντερνετ φωτογραφιες με Μανωλιδου (ΠΑΝΤΑ φοραει 10 εκατοστα και βαλε τακουνι ΟΤΑΝ ΠΟΖΑΡΕΙ) και βγαλτε το υψος της Μανωλιδου. (ΕΙναι στο 1,60 ΜΕ 1,62)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Παπαριζου ειναι 1,70, το εχει δηλωσει η ιδια. Δε νομιζω η Σκορδα να ειναι 1,75, λιγο παρακατω πρεπει να ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗς ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ 1,70

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Μενεγακη ολο μ....ες λεει. Μια ταπα ειναι με τεραστιο κεφαλι. 1.60 μεγιστο.

      Διαγραφή
    2. Χαμηλοκωλα με τεραστιο κεφάλι και ακριβοπληρωμενη μάπα!

      Διαγραφή
  6. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΕΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kai psolarpaxtres einai oles....tha simplirona diakritika kai me takt

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Μενεγακη ειναι πολυ κοντη γυρω στο 1.60 και η Μακρυπουλια δεν ξερπερνα το 1.65 την εχω δει απο κοντα. Στα περιοδικα εχουν υποστει ολες ρετους ενω στην τηλεοραση με ειδικα πλανα και τριανταποντα τακουνια με διπλους πατους φαινονται ολες ψηλες... Ολες ψευδονται ασυστολα! Ελεος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η καθεμια δηλωνει το υψος που θα ηθελε.... Οι περισσοτερες ειναι ταπες μη μασατε... Οι πιο κοντες ειναι Μενεγακη και Μακρυπουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. και εγω αναρωτιομουν σε πιο μετρο μετριωνται και βγαινουν 10 ποντους πιο ψηλες αποτι ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η Ματσούκα δεν είναι με τίποτα 1.72 Ήμασταν στην ίδια πτήση από Λονδίνο (ήταν με τον Κόκκαλη) και ήμασταν δίπλα δίπλα στις αποσκευές. Αν και φορούσε ένα τεράστιο καπέλο (για να μην την αναγνωρίζουμε τρομάρα της) ήταν ελάχιστα ψηλότερη από μένα που είμαι 1.62. Ο Κόκκαλης πάλι που τον περίμενα πιο ψηλό δεν ξεπερνά το 1.82

    ΑπάντησηΔιαγραφή