Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

Άννα Παναγιωτοπούλου: Δικαίως μας απαξιώνουν οι ξένοι

Επειδή αναρωτιέστε και γώ μαζί γιατί δεν βλέπουμε μαζί με τον ελληνικό λαό "τον πνευματικό κόσμο"της χώρας .Ο πνευματικός κόσμος της χώρας φιλαράκια μου ειναι απλά τελειωμένος,πουλημένος.Τόσα χρόνια μέσα στο αλισβερίσι των ΜΜΕ,πλήρως αλλοτριωμένος.
Δεν έχουμε να περιμένουμε τίποτα από δαύτους.Πλήρως ενταγμένος στο τριπάκι των κυβερνώντων:Φταίς,σκάσε,πλήρωνε και μη μιλάς.
Εξαιρετικός μεταφορέας της λογικής του δόγματος του Σοκ:συλλογικη ευθύνη,ανάγκη τιμωρίας,ώθηση σε υποταγή και απραξία και αποχή από κάθε συλλογική δράση.
Μήπως,μήπως λέω θα πρεπε να τους δείξουμε πως ξέρουμε και τιμωρούμε;Λέω.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό μου» ήταν η Άννα Παναγιωτοπούλου, που μέσα σε 6 μήνες κατάφερε να χάσει 16 κιλά για λόγους υγείας. Μίλησε για την κρίση στην χώρα μας και την
κατάσταση που επικρατεί και υποστήριξε πως δικαίως μας απαξιώνουν και δεν μας σέβονται στο εξωτερικό, καθώς από εμάς ξεκίνησε το κακό. Αναφέρθηκε στην παράσταση «Χάρολντ και Μόντ» που πρωταγωνιστεί με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Με το εγγονάκι της είναι φίλες και δήλωσε πως ο ρόλος της γιαγιάς είναι πιο ευχάριστος από της μάνας. Mίλησε για τα πράγματα που έχασε λόγω του θεάτρου, που ουσιαστικά ήταν ότι δεν έζησε όσα θα ήθελε με τον γιο της.
Δείτε το βίντεο:

http://www.entertv.gr/lifestyle/anna-panagiotopoulou-dikeos-mas-apaxionoun-i-xeni/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-

Βίκυ Σταυροπούλου σε ρόλο Πάγκαλου και Μέγκα :Μαζί τα φάγαμε.Μου θέλετε και εκλογές


ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΦΑΣΟΥΛΗΣ-ΕΝΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

6 σχόλια:

  1. Δεν με εκπλήσσει
    ανήκει στην φλού αριστερά τύπου ΔΗΜΑΡ και ανακυκλώνει αστικές ηλιθιότητες τύπου Μπέζου.
    Επίσης ο σύζυγός της είναι βαμμένος ΠΑΣΟΚ χρόνια τώρα.
    Έρχονται και τα γηρατειά και δίνουν την χαριστική βολή.
    Καληνύχτα Άννα.
    Το Ελεύθερο Θέατρο έχει χαθεί στο χρόνο και εξαιτίας του αστικού αλτσχάιμερ.
    Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όποιος νιώθει ένοχος για ότι συμβαίνει εδώ ε!ας πάει αλλού μακριά εάν θέλει για να αισθάνεται και ωραία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολα αυτά που συμβαίνουν δεν είναι μια τιμωρία από το υπερπέραν, από την ελεύθερη αγορά ή από τους άπληστους τραπεζίτες. Το συλλογικό μας όνειρο ήταν. Δεχτήκαμε τους όρους του παιχνιδιού και τώρα που χάνουμε φωνάζουμε. Δεν διαβάσαμε όμως τις υποσημειώσεις στις συμφωνίες μας.(ΜΑΛΑΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάποιοι πάντως θα σου πουν, «φταίνε οι ξένοι».
    Οι ξένοι, από τη στιγμή που μας δανειοδοτούν, θα κάνουν τα πάντα για να έχουν το μέγιστο όφελος. Αν λέγαμε στους έλληνες φορολογούμενους, «δώστε λεφτά στη Βουλγαρία», τι θα λέγανε; «Τους δίνουμε 10 δισ, τους ταΐζουμε, να τους πάρουμε και τα σώβρακα στους κωλοβούλγαρους!»
    (ΜΑΛΑΜΑΣ)Απο αυτον παντως δεν τον περιμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λάθος σου, αγαπημένη Κίρκη,ξεκινά από την βάση του συλλογισμού σου. Τοποθετείς μια μέτρια ηθοποιό της ελληνικής επιθεώρησης στον ... πνευματικό κόσμο της χώρας. Ελεος.
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή