Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο Μάξ μας το λεγε απ'το 2010:Η λύση ειναι η εξέγερση.

Εμείς αντιθέτως εγκαταστήσαμε όλους τους οικονομικούς δολοφόνους,εγχώριους και μή στην πατρίδα μας.Ευγε!

Παλιό βιντεο.Οι περισσότεροι το έχουμε δεί αλλά καλό ειναι να ανατρέχουμε σ αυτό για να βλέπουμε ποιος επιβεβαιώθηκε καθώς και τί λεγόταν τότε για τους Έλληνες.
Φεβρουάριος 2010:Η Ελλάδα δεν έχει μπει στο ΔΝΤ αλλά η ελληνική κυβέρνηση,συκοφαντώντας
τον ελληνικό λαό ως διεφθαρμένο φτιάχνει κλίμα για την έλευσή του.
Μια εκπομπή στο ΑΛ ΤΖΑΖΙΡΑ,δυο Έλληνες Γερμανοτσολιάδες που λένε πως οι Έλληνες φταίνε
και πρέπει να πληρώσουν.
Ο Μάξ Κάιζερ που τους ξεφτιλίζει παραθέτοντας αναλυτικά τι συνέβαινε και τί επρόκειτο να συμβεί στην Ελλάδα,κατηγορώντας τους οτι πουλάνε τους συμπατριώτες τους
Η Γερμανία που δε νοιάζεται για την πτώση του ευρώ
'Το κακό παιδί" Ελλάδα που πρέπει να παρουσιαστεί ως ο κακός μαθητής και η τιμωρία του ως παραδειγματισμό
Οι Έλληνες που δεν είναι τρελοί να μπούνε στο ΔΝΤ
Οι Έλληνες που όχι μόνον μπήκαν αλλά και ανέδειξαν σκληρή μνημονιακή κυβέρνηση



Ολόκληρη η εκπομπή(χωρίς υπότιτλους όμως)είναι εδώ





2 σχόλια:

  1. Ωραία κι αυτή η "Κόκκινη Μηλιά" (που ανέβασε το... κλεμμένο βίντεο). Και λέω "κλεμμένο" όχι διότι είχε εμπορική αξία το ρημάδι. Αλλά γιατί το άρπαξε... κλέφτικα, στο σκοτάδι, χωρίς ειδοποίηση, ούτε καν αναφορά στην πηγή.

    Και χωρίς την παραμικρή σκέψη ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ για διαδικτυακή διάδοση του ΑΡΧΙΚΟΥ βίντεο, έτσι ώστε να μαζέψει τόσες θεάσεις που θα το καθιστούσαν δυνατότερο σαν ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ με ΜΑΖΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΒΑΣΗ.

    Το αρχικό βίντεο... δηλαδή η μετάφραση, οι υπότιτλοι, καθώς και το δύσκολο μοντάζ, ώστε να συντομευθεί και να χωρέσει το σημαντικότερο υλικό της συνέντευξης μέσα στα χρονικά όρια που μας επέβαλλε το YouTube...
    ...ήταν δικό μου:


    http://www.youtube.com/watch?v=AbH1JsOTInk


    Το κυκλοφόρησα μάλιστα πολύ νωρίτερα (14 Μάρτη 2010, αντί Απρίλη 2010) σε μια εποχή που τον Μαξ Κάϊζερ ελάχιστα τον ήξερε το ευρύ ελληνικό κοινό.

    Ε, ντάξει να ούμε, μπορεί να είχε και κάποια... ναρκισσιστική αξία για μένα το γεγονός ότι εγώ έφτιαξα ΚΑΙ τη μετάφραση ΚΑΙ τους υπότιτλους ΚΑΙ την πολύ δύσκολη συντόμευση του βίντεο (ενώ ήμουν και πρωτάρης στα βίντεο).

    Οπότε, η αναίτια και παγερή ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΗ και πλήρης ΣΥΣΚΟΤΙΣΗ του κόπου που έκανα (μαζί με τα στοιχεία μου όλα) την οποία διέπραξε ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ με απίστευτη ακρίβεια, η εν λόγω γιουτουμπίστρια ("Κόκκινη Μηλιά") ίσως έχουν και τη θετική... παρενέργεια καταπολέμησης του... αφελούς επαναστατικού εγωϊσμού μου (χαχαχα).

    Μόνο που... δεν μασάω κουτόχορτο, ούτε τρώω... κολοκύθια με ΠΑΠαΡΉΓΑΝΗ. ΞΕΡΩ ότι είχε κάποιο μοχθηρό σκοπό, αυτό το εγχείρημα λογοκλοπής και συσκότισης. Ηθελαν προφανώς να σβήσουν τα ΥΠΟΛΟΙΠΑ στοιχεία, π.χτα λινκ προς άρθρα στο μπλογκ μας, που υπήρχαν στο αρχικό βίντεο, για λόγους ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ.

    Αξιοσημείωτα, εκείνη την εποχή, κάποιος άλλος γιουτουμπάς (ακροδεξιός) έκανε το ίδιο με την "Κόκκινη Μηλιά". Για παρόμοιους λόγους σκοπιμότητας. Ομως του έστειλα γράμμα όπου του εξηγούσα ότι συμφέρον όλων των Ελλήνων είναι να ανεβαίνει στα διεθνή charts το ΙΔΙΟ (αρχικό) βίντεο, έτσι ώστε να δυναμώνει σε αποτέλεσμα. Παραδόξως, ο ακροδεξιός στον οποίο τα έγραψα αυτά... ΣΥΜΦΏΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ αντίγραφο. Εβαλε στην άκρη τη διάθεση να... μη διαφημίσει εμένα το κομμούνι (χαχαχα).
    οκ. ΤΙ να κάνουμε? ένας ακροδεξιός σκέφτηκε κατ΄ εξαίρεση... λογικότερα (από μια Κόκκινη Μηλιά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εννοειται πως διορθώνω ΑΜΕΣΩΣ!Σιχαίνομαι τέτοιες συμπεριφορές

      Διαγραφή