Τρίτη 14 Αυγούστου 2012

Ρατσιστές εκπαιδευτικοί διδάσκουν τα παιδιά μας;Τί;Αυτά;














@risinggalaxy 
Σε ότι αφορά την φασιστο"εκπαιδευτικό" 
ρίξτε μια ματιά σε αυτό το blog "μαθητή" και στις αναρτήσεις







19 σχόλια:

  1. ψωφος στην αγαμητη καριολα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. φοραει και φακους το ζωον, προσβαλει το κλαδο και την εκπαιδευση...δεν τη χρειαζομαστε...ψοφος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Απόταξη τώρα! Φασισταριό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σκάστε ρε μαλακισμένοι όλοι! εσείς είστε οι φασίστες ρε που μπαίνετε και κράζεται και κρίνετε μια γυναίκα χωρίς να την ξέρετε! σας πληροφορώ η γυναίκα είναι απ τις πιο καλές και φιλικές γυναίκες ανεξαρτήτως τις πολιτικές της ιδέες! έτσι είναι η δημοκρατία! ότι θέλει πιστεύει ο καθένας! γνώμη του είναι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μακαρι να καταλαβαινες ποσο φασιστομαλακας εισαι!

      Διαγραφή
    2. Κοίτα φίλε...δεν πάω ούτε τους φασίστες ούτε τους ρατσιστές! ΚΑΙ ΓΑΜΑΩ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αλλά αυτή η γυναίκα δεν έχει σχέση με τέτοιους ανθρώπους και αυτό το σχόλειο το έγραψε για πλάκα...σας παρακαλώ πολύ μην κρίνετε έτσι ανθρώπους γιατί μπορούν κι αυτοί να σας κρίνουν και δεν είναι ωραίο! Παρακαλώ πολύ αυτός που έχει το Blog να επικοινωνίσει μαζί μου για ένα σοβαρό θέμα στο μειλ thatsthetruth2012@gmail.com.

      Διαγραφή
  5. ρε μπάσταρδε βουλοστο γιατι δεν τη ξέρεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @ Δε χρειάζεται να την ξέρουμε, και μόνο από αυτά που γράφει καταλαβαίνουμε τι επιπέδου "παιδεία" δίνει στα παιδιά.
      Τους μαθαίνει να μισούν. Εύγε.
      Απορώ το Υπουργείο Παιδείας ακόμα να την απολύσει ?
      Τι περιμένει? Να βγει το θέμα στα κανάλια που ελέγχουν οι ίδιοι και οι διαπλεκόμενοι επιχειρηματίες των ΜΜΕ ?

      Διαγραφή
  6. re me gynaika ta vazete,ante piaste ta megalokefalia kai kocte ta,ti sas ftaiei mia gynaika re,kai poy jerete an einai ayth h einai fake profil,xaxaxaxa,de jerete ti sas ginete,dhlvnv anarxikaaaaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχα...πραγματικά είστε γελοίοι που κάθεστε και βρίζετε ένα άτομο χωρίς να το ξέρετε.Και εσάς τι σας νοιάζουν οι πολιτικές στης απόψεις?Ο καθένας έχει την ελευθερία της γνώμης του.Και το πιο γελοίο πως αντί να κάτσετε και να διαφωνήσετε μαζί της πολιτισμένα,κάθεστε και τη βρίζετε...τι καταφέρνετε με αυτό?...τίποτα απολύτως.Γι αυτό σοβαρευτείτε λίγο και μάθετε να εκφράζεται σωστά την άποψη σας αλλά ακόμα να μάθετε να σέβεστε και τη γνώμη του άλλου για να σεβαστεί και ο άλλος τη δική σας γνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μου αρέσει που το δέσατε όλοι ότι είναι καθηγήτρια στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, επειδή το λέει. Το διασταύρωσε κανείς; Υπάρχει το όνομά της σε λίστες μεταθέσεων, τοποθετήσεων κλπ, βρίσκετε καμία αναφορά ότι υπάρχει τέτοιο όνομα σε σχολείο;
    Ο καθένας δηλώνει ό,τι θέλει, κι εγώ είμαι ποδοσφαιριστής της Εθνικής Ελλάδος και βρίζω τους κινέζους, το πιστέψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. FILE MOY EXEIS APOLYTO DIKIO.PANE KAI KATHGOROYNE ENA ATOMO XWRIS KAN NA KSEROYN OTI YPARXEI.XAXAXA
      TSEKARETE TO,DIASTAYRVSTE TO PRWTA,KAI META MILHSTE SAN AN8RWPOI MORFWMENOI KAI ME EPIPEDO!
      AYTH H GYNAIKA,AN YPARXEI,MEXRI KAI TO SXOLIO THS HTAN EKSYPNO!KAI MH ME PEITE FASISTOMOUTRO GIATI DEN EIMAI KI OYTE 8A GINW!

      Διαγραφή
  9. DE PREPEI NA VRIZETE GYNAIKES,DEN EINAI SWSTO,KAI STO KATW KATW ENA SXOLIO EKANE,DE SKOTWSE,DEN EVRISE,EN E8IXE...KAI DEN EIMAI XRYSAYGITHS KAI DE TH XERW KAI DEN EIMAI SIGOUROS AN ONTWS EINAI OK TO PROFIL H FAKE..PANTWS LIGO EPIPEDO STIS MERES POY ZOYME EINAI PREPON!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. εγω την εια διαδικτυακη φιλη για 2 χρονια και περνουσα τελεια μαζι της,περιμενα ποτε 8α μπει για ν ανεβασει πετυχημενα στατους και φωτο!ποτε της δε μιλησε κομματικα και ολους μας ειχε μη βρεξει και μη σταξει...ειναι αισχος που την αντιμετωπιζετε ετσι για ενα σχολιο που κι εσεις θα μπορουσε να το κανετε,και στο κατω κατω;ο αναμαρτητος πρωτος το λιθο βαλετω...ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε μας ρε φιλε απο τα screencaps φαινεται αν μιλουσε κομματικα. Και όχι εμείς ΠΟΤΕ δε θα εκφραζόμασταν ετσι για μαυρους και λοιπους ανθρωπους αλλων φυλων σαν αυτη τη δηθεν ''δασκαλα''.

      Διαγραφή
  11. τι να σας πω,ντροπη;ειναι λιγο!αισχος;ειναι λιγο!παιρνετε ενα προφιλ και το δημοσιευετε για να χευε βιουζ,κι οχι μονο αυτο αλλα δε κυτατε πρωτα αν ειναι φεικ η οχι το προφιλ!και στο κατω κατω της γραφης σχολιασε η/ο τυπισσα/ος δε σκοτωσε!για μπειτε σε καποια προφιλ χρυσαυγτων και συριζαιων να δειτε τι λενε μεταξυ τους!θιχτηκατε ολοι απ τη μερεντα,ε,ξεφτιλα!ειμαστε και μεγαλοι αν8ρωποι,φτου μας,τετοιοι που μαστε καλα μας κανουν οι τουρκοι και καλα θα μας κανουν ολοι οι αλλοι!μουλαρια ειμαστε,ζωα,κτηνη γιατι κατηγορουμαστε μεταξυ μας,αι στο διαολο να παμε ολοι μας κι εσυ κυρα μου που χεις το μπλοκ,παρατατο,με ολα τα φεικ και τις μερεντες ασχολειστε,εδω πειναει κοσμος ρεεεεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε ειναι φεικ το προφιλ ρεεεεεεεεεεεε
    παιδια το φτιαξανε με φτιαγμενες φωτο ρεεεεεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Καιάδας περιμένει τους σχιζοφρενείς λέει. Να δούμε τώρα που της έχει στρίψει και της ίδιας αν θα παέι αν θα πάει να πέσει...καριόλα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΧ ΠΗΓΕΕΕΕΕ???????ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩΩΩΩΩ...ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ.....ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ Ν ΑΚΟΥΣΩ ΑΝ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑΑΑΑΑ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????Μ ΑΚΟΥΤΕ????????/ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ???????Μ ΑΚΟΥΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?????ΤΗ ΦΑΓΑΤΕ Η ΝΑ ΤΗ ΦΑΩ ΓΙΑΤΙ ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
    ΚΑΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή