Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Μεϊμαράκης ασφάλισε το υπογάστριό του!

Η σελίδα του ασφαλιστήριου συμβολαίου που περιγράφει αναλυτικά τα όργανα που ασφαλίζονται καθώς και την ακριβή τους τοποθεσία σε γραφική αναπαράσταση. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)Η σελίδα του ασφαλιστήριου συμβολαίου που περιγράφει αναλυτικά τα όργανα που ασφαλίζονται καθώς και την ακριβή τους τοποθεσία σε γραφική αναπαράσταση. (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)
Το ασφαλιστήριο συμβόλαιο της ξένης εταιρίας «Πέη Ντέι», που διέρευσε χθές, είναι ξεκάθαρο: «Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο ο κ. Μεϊμαράκης, δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα σωματικά μέρη που του είναι απαραίτητα προκειμένου να κάνει πολιτική ή να επιχειρηματολογήσει υπερασπιζόμενος τον εαυτό του, 
θα εισπράξει αποζημίωση!
Συγκεκριμένα, στο συμβόλαιο αναφέρεται, ότι χωρίς αυτά, ο ασφαλιζόμενος καθίσταται ανίκανος προς εργασία, αφού αποτελούν απαραίτητο «εργαλείο δουλειάς»
 με το οποίο αντιμετωπίζει τους πολιτικούς του αντιπάλους. 

Μάλιστα προβλέπεται ειδική προσαύξηση για κάθε καινούργια διαρροή λίστας από τον ΣΔΟΕ, καθώς αυτό σημαίνει ακόμα πιο σκληρή χρήση. 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ανάμεσα στους κινδύνους που καλύπτει η ασφάλιση, συμπεριλαμβάνονται από το «μάτιασμα» (λόγω συχνής αναφοράς) μέχρι την φθορά 
λόγω αδεξιότητας κατά τη διάρκεια χειρονομίας. 

Επίσης έχουν προβλεφθεί ατυχήματα 
όπως πρόσκρουση σε τοίχο την ώρα της λεκτικής ξιφομαχίας 
ή στραμπούληγμα την ώρα αφαίρεσης του παντελονιού από το κοστούμι του προέδρου.
(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)
http://www.protagon.gr/?i=protagon.el.moyfanet&id=18579

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου