Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2012

ΝΤΡΟΠΗ ΣΚΑΙ!-UPDATE







ΚΕΙΜΕΝΟ ΛΟΓΙΟΣ ΕΡΜΗΣ
Με ντουντούκα έχει κατέβει στους εργαζόμενους των ναυπηγείων Σκαραμαγκά ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Μιχάλης Κωσταράκος προκειμένου να τους ηρεμήσει. 

Είχε προηγηθεί ντου των διαδηλωτών στο Πεντάγωνο καθώς ξήλωσαν με τα χέρια τους το ρολό που καλύπτει την πρώτη είσοδο επί της Μεσογείων και έφτασαν στα σκαλοπάτια της κεντρικής εισόδου του ΓΕΕΘΑ. 

Οι εργαζόμενοι έπιασαν την ασφάλεια εντελώς στον ύπνο καθώς μόλις δύο αστυνομικοί προσπαθούσαν να σταματήσουν δεκάδες εργαζομένους όταν αυτοί μπούκαραν στο υπουργείο. Τα ΜΑΤ έφτασαν με 20 λεπτά καθυστέρηση, ενώ αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι ζητούν από τον υπουργό Αμυνας να κατέβει στο προαύλιο του υπουργείου γιατους μιλήσει και να τους εξηγήσει 
γιατί παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι
.

Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ρώτησε τους διαδηλωτές γιατί έσπασαν την πόρτα κι εκείνοι απάντησαν με γιούχα. Οταν τους είπε ότι καταλαβαίνει την κατάστασή τους έλαβε την απάντηση από το πλήθος: 
Αρχ... καταλαβαίνεις.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε την Δευτέρα από το σωματείο των εργαζομένων στα ναυπηγεία Σακαραμγκά επισημαίνεται ότι 
«το Ναυπηγείο βρίσκεται στην δυσκολότερη φάση της ιστορίας του 
και οι εργαζόμενοι σε εξαθλιωτική κατάσταση».
«Σήμερα την λύση την κρατούν δύο άνθρωποι στα χέρια τους.
 Ο κος Σάφα και ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Παναγιωτόπουλος»,
 αναφερόταν επίσης στην ανακοίνωση.

Οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά κατηγορούν την ηγεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας 
ότι αθέτησε τις υποσχέσεις που τους είχε δώσει. 

«Δεν ξεχνάμε ότι στην προηγούμενη συνάντησή μας στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας οι δύο Υφυπουργοί και εκπρόσωπος του Υπουργού μας υποσχέθηκαν ότι το περιβόητο βοήθημα ήταν θέμα ημερών. Έχει περάσει ένας μήνας και το βοήθημα πουθενά. 
Του εναντίων του κρύβονται από προφάσεις και ασταθείς δικαιολογίες.
 Επίσης οι ίδιοι μας διαβεβαίωναν ότι έρχονταν εξελίξεις για το Ναυπηγείο.
 Πέρασαν ήδη τόσες μέρες και όλα είναι στον αέρα», 
αναφερόταν στην ανακοίνωση του σωματείου εργαζομένων.


Δεύτερο «ντου» στο Πεντάγωνο μέσα σε ένα χρόνο 
 Υπενθυμίζουμε ότι πριν από ένα χρόνο και συγκεκριμένα στις 30 Σεπτεμβρίου του 2011, απόστρατοι αξιωματικοί και υπαξιωματικοί είχαν εισβάλει στο στρατόπεδο Παπάγου όπου βρίσκονται οι υπηρεσίες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στους μισθούς τους. 

Η εισβολή των εξαγριωμένων αποστράτων στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας είχε προκαλέσει σάλο. Οπως έκαναν σήμερα και οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, πριν από ένα χρόνο οι διαμαρτυρόμενοι απόστρατοι στρατιωτικοί είχαν προκαλέσει φθορές στην κεντρική πύλη του Πενταγώνου στην προσπάθειά τους να εισβάλουν στο εσωτερικό του υπουργείου Εθνικής Άμυνας. 

ΣΤΗ ΓΑΔΑ















ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΘΛΙΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ.
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙΣ ΚΑΡΙΟΛΕΣ


Ive Give τετοιες μορφες αγωνα δεν δικαιολογουνται λεει η εκφωνητρια...παρουσιαστρια...

εχει να φαει 6 μηνες??????λεω εγω τωρα....






ΣΗΜΕΡΑ












2 σχόλια:

  1. Αν ειναι δυνατον να διεκδικουν οι ανθρωποι τη λεηλατημενη τους ζωη!αν ειναι δυνατον να μη σκυβουν το κεφαλι και να λενε ¨|σφαξε με αγα μου ν αγιασω" ΒΑΣΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 μηνες απληρωτοι κ εχουν δυναμη για να σπανε δημοσιες περιουσιες?κ καλα κρατανε κ την σιλουετα τους!! εγω 1,5 μηνα απληρωτος κ ειχα χασει 6 κιλα...αλλα τι λεω εγω ειμαι με 550Ε μηνιατικο κ αυτοι με τα τριπλασια.με το δικιο τους εχουν παραπονο!ΑΠΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΡΑ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΕΡΓΑΤΙΑΣ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΑ ΑΝΟΥΣΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ!ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ Κ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΑ ΟΝΕΙΡΑ! Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΟΙΤΑΕΙ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΩΝ! κ 2000Ε να επαιρναν αν ο διπλανος επαιρνε 2050Ε παλι στους δρομους θα βγαινανε γιατι ειναι ευκαιρια για καθησιο!! οπως τοτε,στο σχολειο,που καναμε καταληψη κ βρισκαμε δικαιολογιες του τυπου "η τυροπιτα να ειναι τετραγωνη"...ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή