Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Οι σεισμοί,λιμοί,καταποντισμοί που προέβλεπε η Σώτη το Μάιο,αν έβγαινε ο Σύριζα

Αντιδραστικός μικροαστός σύμφωνα με τη Σώτη











Ο κομμουνιστικός εχθρός προ των πυλών

Παρασκευή, 18 Μαΐου 2012


Η Σώτη Τριανταφύλλου επιχείρησε να πολιτικοποιήσει με κάποια στοιχειώδη σοβαρότητα (;) τα τρομολαγνικά μηνύματα εντός και εκτός Ελλάδας για την καταστροφή που θα μας βρει 
αν κυβερνήσουν «οι κομμουνισταί».


«Θα κλείσουν επιχειρήσεις, 
θα χάσουμε την ναυτιλία μας,
 η ανεργία θα σπάσει κάθε ρεκόρ, 
θα γίνουμε Βορειος Κορέα».

Μάλλον απέτυχε.
 Τουλάχιστον εγώ περισσότερο με μειδίαμα υποδέχτηκα το κείμενο της Σώτης στη φιλόξενη για τους «υπεύθυνους ευρωπαϊστές» Athens Voice, παρά με διάθεση για σοβαρή κριτική. 

Επειδή όμως όποιος εκτίθεται δημόσια θέλει να τον παίρνουν στα σοβαρά 
(ακόμα και η Σώτη)
ας σοβαρευτούμε (;)….

Η Σώτη λέει πώς θα πρέπει, εφόσον αναλάβουν παρ’ ελπίδα τη διακυβέρνηση οι συμμορί…εε οι κομμουνιστές, θα βγούμε από το ευρώ. 

Μια αριστερή Σώτη, ως Mr Hyde της ορίτζιναλ, θα της θύμιζε πώς σύμφωνα με σοβαρή αρθρογραφία (και πολλούς έγκριτους οικονομολόγους), εκτός ευρώ μας οδηγεί με βεβαιότητα το Μνημόνιο (το οποίο καταπίνει αμάσητο και προχωράει παρακάτω η κανονική Σώτη).

Επίσης, ως ψύχραιμη και υπεύθυνη φωνή η Σώτη μας «πληροφορεί» πώς με την κυβέρνηση της Αριστεράς (και αφού θα έχουμε ζήσει τις 7 πληγές του Φαραώ) 
θα «καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα και οι στοιχειώδεις συναλλαγές» και στη χώρα 
 «θα ενσκήψει λιμός»...

 Η αριστερή Σώτη, την τσιγκλίζει με διάφορες εικόνες πεινασμένων στη σημερινή (προ κομμουνισμού) Ελλάδα, μια Ελλάδα που τροφοδοτεί ασύστολα χρεοκοπημένες τράπεζες με χρηματιστηριακή αξία όσο τα ευπώλητα της Σώτης…

Εννοείται πώς ως άλλος Πολ Ποτ, o Τσίπρας και οι αιμοσταγείς συνοδοιπόροι του αναμένεται «να υποχρεώσουν τους πολίτες να επιστρέψουν στη γη, 
να γίνουν αγρότες και σκαφτιάδες» 
προκειμένου να αναπτυχθεί ο πρωτογενής τομέας. 

Η αριστερή Σώτη έξαλλη της θυμίζει πώς τόσα χρόνια δεν είχε πάρει χαμπάρι για τις συνθήκες δουλείας χιλιάδων μεταναστών στη Μανωλάδα και αλλού, στην ευρωπαϊκή κατά τ’ άλλα Ελλάδα.

Η Σώτη ακάθεκτη συνεχίζει: 
«Σύμφωνα λοιπόν με το σχέδιο (σσ των κομμουνιστών), ο καθένας από μας θα πρέπει να εξασκήσει μια δουλειά που δεν έχει επιλέξει. 
Είμαστε έτοιμοι και πρόθυμοι για κάτι τέτοιο»; 
Η αριστερή Σώτη θυμίζει στο alter ego της πώς σε αντίθεση με την ίδια που έγινε μια καταξιωμένη συγγραφέας και collumnist (wow!), η πλειοψηφία των νέων είτε μεταναστεύει είτε δουλεύει (με συνθήκες διόλου ευρωπαϊκές αγαπητή Σώτη) σε δουλειές που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΞΕΙ!

Η δημοκρατικότατη Σώτη, αμέσως παρακάτω θεωρεί τη διοίκηση των επιχειρήσεων αποκλειστικό προνόμιο των διευθυντών
καθώς οι εργαζόμενοι είναι ανίδεοι και «δεν έχουν προσόντα». 
Δημοκρατία είπατε;

 «Υπάρχει σοβαρός κίνδυνος, επιστρέφοντας στη δραχμή και εθνικοποιώντας βιαίως επιχειρήσεις, να σημειωθεί έλλειψη βασικών προϊόντων: ψωμιού, ηλεκτρικού ρεύματος, πετρελαίου», μας προειδοποιεί η Σώτη. 
Η αριστερή Σώτη τη ρωτάει που ήταν όταν αυξανόταν ο Φ.Π.Α και όταν επιβαλλόταν το χαράτσι. Μάλλον διάβαζε, απαντάω εγώ…

Γνώστης και της γεωπολιτικής η Σώτη μας διαβεβαιώνει ότι η "σοσιαλιστική Ελλάδα", «για να αντιμετωπίσει τη γεωπολιτική πίεση, θα αναγκαστεί να αυξήσει, όχι να μειώσει, τις στρατιωτικές δαπάνες». 
Η αριστερή Σώτη της θυμίζει πώς επί υπαρκτού σημιτισμού και καραμανλισμού, οι υπέρογκες αμυντικές δαπάνες αποτελούν περίπου το 1/3 του χρέους (το οποίο βέβαια η Σώτη, ως υπεύθυνη, θέλει να το πληρώσουμε μέχρι κεραίας, ανεξάρτητα από το κοινωνικό κόστος).
«Για να προσεταιριστεί τον στρατό η σοσιαλιστική κυβέρνηση πρέπει να προβεί σε πολλές παραχωρήσεις: αλλιώς, θα επακολουθήσει πόλεμος – εμφύλιος πόλεμος». 
Η νηφαλιότητα ξεχειλίζει. 
Πιο εμφυλιοπολεμική Σώτη δεν έχουμε ξαναδιαβάσει. 
Φήμες ότι προσελήφθη από την εφημερίδα «Εστία» ελέγχονται ως ανακριβείς.
 Η αριστερή Σώτη, πάντως, μας θυμίζει ότι σε καιρό ειρήνης πολλοί άνθρωποι ξυλοκοπήθηκαν, έμειναν ανάπηροι ή βασανίστηκαν από τα ΜΑΤ, χωρίς να τρομοκρατηθεί η Σώτη…

Η ψυχροπολεμική Σώτη συνεχίζει: 
«Οι οικονομολόγοι της άκρας αριστεράς έχουν καθηλωθεί στις συντηρητικές ιδέες της τριτοκοσμικής λύσης: Μιρ, Μιρ, Φενταγίν, Τουπαμάρος, Βιετκόνγκ· κι αντί να συμβάλουν σε βαθιές και δίκαιες μεταρρυθμίσεις, παραπλανούν το κοινό με μεσσιανικά συνθήματα». 
Διαβασμένη στα κινηματικά η Σώτη. Μεσσιανικά συνθήματα όπως «ο θεός μαζί μας» (Σαμαράς) και «λεφτά υπάρχουν» (ΓΑΠ) λένε και οι μη κομμουνιστές, της θύμισε η αριστερή Σώτη…

Κατά την ελιτίστρια Σώτη, θα οδηγηθούμε στον κομμουνιστικό κίνδυνο διότι ως λαός χαρακτηριζόμαστε από: 
«απουσία πολιτικού ήθους που οδηγεί στον αντισυστημικό παραλογισμό, στη συλλογική νηπιοπρέπεια»
Ενώ τόσα χρόνια, ανταπαντά η αριστερή Σώτη είχαμε την υπευθυνότητα και πετύχαμε, επί υπαρκτού νεοφιλελευθερισμού, σημαντικά αποτελέσματα: 1 εκατομμύριο ανέργους, 30% του πληθυσμού κάτω από το όριο της φτώχειας, 5ετή ύφεση που μόνο χώρες σε πόλεμο έχουν, ανύπαρκτο κοινωνικό κράτος και τεράστιες ανισότητες.  
Σκέψου να μας κυβερνούσαν οι κομμουνιστές Σώτη μου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου