Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ευαγγελάτος και νούμερα τηλεθέασης δεν συναντήθηκαν ποτέ



Διάβασα χθες διάφορα δημοσιεύματα που αναρωτιόνταν γιατί έδιωξαν τον Ευαγγελάτο.
Και να υπονοούν διάφορα πράγματα.
Παίδες,ο Ευαγγελάτος με εμπορικά κριτήρια έπρεπε νά'χει φύγει εδώ και καιρό.
Τα ποσοστά που έκανε ήταν τραγικά,τα δε νεανικά ΕΛΕΕΙΝΑ.
Σας παραθέτω τα ποσοστά του τελευταίου καιρού,
τα οποία ήταν αυτά και όλον τον καιρό που έπαιζε η εκπομπη.
Η Τατιάνα ως τρυφερή σύζυγος(που κι αυτή κάνει χάλια ποσοστά αλλά καλύτερα απ του συζύγου)
τον στήριξε λέγονας πως δεν έφυγε λόγω ποσοστών αλλά λόγω του διευθυντή που του καρφώθηκε να τον διώξει.


Δεν ειναι όμως έτσι.
 Πέμπτη 24 Απριλίου
(Τα πρώτα ειναι το σύνολο,τα δεξιά ειναι τα νεανικά)

Τετάρτη 23 Απριλίου

Τρίτη 22 Απριλίου
Πέμπτη 17 Απριλίου

Τρίτη 15 Απριλίου

Παρασκευή 11 Απριλίου

Για να δούμε τα διαχρονικά προβλήματα της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου με την...τηλεθέαση
ας πάμε λίγο πίσω στο 2012 και σ'ενα δημοσίευμα που δείχνει τις απεγνωσμένες προσπάθειες να του ανεβάσουν τα ποσοστά και που επιβεβαιώνει πως και πολύ τον κράτησαν.

Αλλάζει ώρα ο Ευαγγελάτος λόγω...διαζυγίου με την AGB!

16-3-2012

Μετά τις χαμηλές πτήσεις στις μετρήσεις της AGB, η εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, από "Σκάι στις 8", "θα γίνει σκάι στις 7", από τη Δευτέρα 19 του μηνός.......
Οι λόγοι ήταν προφανείς, τα μονοψήφια νούμερα που συναγωνίζονταν αυτά της γυναίκας του Τατιάνας, στο Star, απογοήτευσαν την διοίκηση του σταθμού. 

Τα ποσοστά τηλεθέασης κυμαίνονταν από 7 εώς μάξιμουμ 9% και μάλιστα η "φαεινή ιδέα" να προβάλεται πριν απ' το δελτίο ενημερωτική εκπομπή (του ίδιου πάντα...φιλομνημονιακού ενημερωτικού χαρακτήρα) έκοβε μονάδες από το κεντρικό δελτίο του Σκάι που ακολουθούσε με. τη Σία Κοσσιώνη. Το τηλεοπτικό κοινό φαίνεται δεν άντεχε ουσιαστικά δύο δελτία στη σειρά που προσπαθούσε να περάσει την....φιλομνημονιακή γραμμή που χαράσσει ο Αλαφούζος. 

Ότι και εάν έκανε ο Ευαγγελάτος για να πείσει για το πόσο καλό...θα μας κάνει το να αποδεχτούμε τους όρους της νέας δανειακής σύμβασης δεν...έπειθε. 

Μάλιστα προσπαθούσε να βρει παραστάτη τον Γιάννη Νικολόπουλο, πρώην διευθυντή της AGB , τον οποίο τον άφηνε να φλυαρεί ακόμα και αν τις περισσότερες φορές αυτά που έλεγε, ήταν μια κακή επιτηδευμένη προσπάθεια να στηριχτεί το μνημόνιο, πάση θυσία.
 Χαρακτηριστικό είναι, όταν ο οίκος Fitch κήρυξε τη χώρα σε περιορισμένη χρεοκοπία είχε το θράσος να λέει ότι οι "πολιτικοί νίκησαν τις αγορές", για την επίτευξη συμφωνία για την εφαρμογή του PSI. Μήπως είχε τόσο μεγάλη ανάγκη για υψηλά νούμερα τηλεθέασης, που άφηνε τον...κακά ενημερωμένο, πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της AGB, να "σολάρει", ακόμα και όταν είναι...αδιάβαστος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου