Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

Ο Αγών του Μάκη Βορίδη- Σοβαρά τώρα, ένας άνθρωπος υπήρχε χειρότερος από τον Άδωνι στη Νέα Δημοκρατία! Ο Μάκης Βορίδης! Η Άννα Νίνη σχολιάζει την τοποθέτηση του Μακη Βορίδη στο υπουργείο Υγείας στο rebuke.gr.


 
 
 
Σοβαρά τώρα, ένας άνθρωπος υπήρχε χειρότερος από τον Άδωνι στη Νέα Δημοκρατία! Ο Μάκης Βορίδης! Και δεν ξέρω αν σας το είπαν αλλά η Κυβέρνηση κοιτάει να δει ποιος μπορεί από σκατά να τα κάνει σκατότερα με τα Υπουργεία. Φυσικά είναι φίλοι και real life. Παίζουν γκολφ κάθε τόσο και συζητάνε σχέδια εξόντωσης αριστερών.
 voridis6
Εδώ βέβαια ο φίλος του, πάνω σε ένα νευρικό κλονισμό τον δίνει στεγνά :
 voridis2
Γιατί άλλο να πρεσβεύεις τον Χίτλερ και άλλο τις ιδέες του Μουσολίνι, τον Πινοσέτ και τον Χόρχε Βιντέλα. Και γενικά καλύτερα να κλάνεις παρά να μιλάς καμιά φορά.
Μετά τις πολύ πετυχημένες μεταρρυθμίσεις του Άδωνι στην Υγεία λοιπόν, αφού κατάφερε να φτάσει την παιδική θνησιμότητα στο 42,8%, αφού φρόντισε να απολαμβάνουμε αυτό το υψηλό επίπεδο περίθαλψης, αφού μας έπηξε στο γεννόσημο, αφού έκλεισε νοσοκομεία…Ο άνθρωπος που έκανε ερωτήσεις στη Βουλή τύπου “πόσο χρήματα κοστίζουν τα ναυάγια των μεταναστών;” ήρθε η ώρα να αντικατασταθεί από τον άνθρωπο που είναι λίγο πολύ ο Κασιδιάρης των σαλονιών…τον Μάκη Βορίδη ειδικό στη λαπαροσκοπική τσεκουροκοτομή.
Ας δούμε την παραλαβή του Υπουργείου:
Καμιά κακή κριτική στον προκάτοχο κολλητό  του.
 Όλα  καλά και συνεχίζουμε την ίδια μεταρρυθμιστική πολιτική για να βιάσουμε απ’  τα αυτιά  λίγο ακόμη το σύστημα Υγείας της χώρας.
Ο Μάκης χάρηκε και συγκινήθηκε. 
Λογικό. Είχε να πατήσει το πόδι του στο Λαϊκό από τότε που πήγε για επίσκεψη  στον Παπαδόπουλο με μια σακούλα Motion και Πτι Μπερ Παπαδοπούλου. Αυτά τα μπίτερ.
voridis3
Μη σας πω ότι για τον Μάκη επί σειρά ετών είχαμε την πεποίθηση πως είναι νόθο παιδί του Παπαδόπουλου. Μιας και υπήρξε προσωπική απαίτηση του Δικτάτορα (που εκείνη την εποχή βρισκόταν στη μπουζού) να γίνει ο Μάκης χαλίφης στη θέση του Μιχαλολιάκου και να αναλάβει τη Νεολαία της ΕΠΕΝ ( Η ΕΠΕΝ για όσους δεν γνωρίζετε, ήταν ένα ελληνικό εθνικιστικό πολιτικό κόμμα που ιδεολογικά υπεράσπιζε το καθεστώς της χούντας των Συνταγματαρχών),και να μείνει εκεί μέχρι το 1990. Αυτή τη στιγμή τυπικά δηλαδή στη Βουλή υπάρχουν και τα 2 παιδιά του Παπαδόπουλου Νίκος και Μάκης. Μόνο που τώρα τελευταία τσακώνονται για τα κληρονομικά και κατηγορεί ο ένας τον άλλο για κάτι δολοφονίτσες από τα χρόνια των ακροδεξιών δράσεων τους.
Απορεί ο κόσμος, και ο Μάκης το παίζει λαϊκός
Τις επιθέσεις με το τσεκούρι συνεχίζει παραδόξως να τις θεωρεί δεξιά ακτιβιστική δράση. Και κάθε φορά που λέει “Ακτιβιστική” στις Pussy Riot κατεβαίνει περίοδος.
voridis5
Μέχρι και σήμερα ο Υπουργός Υγείας που ορίστηκε από τον Σαμαρά δεν έχει δηλώσει ούτε μια φορά ότι μετανιώνει για το ακροδεξιό παρελθόν του, για το ότι πολιόρκησε τη Νομική με τσεκούρια και σιδηρολοστούς σαν επικεφαλής της ομάδας των «ΕΠΕΝιτών». Ούτε φυσικά για το φασιστικό περιεχόμενο του περιοδικού “ελληνικές γραμμές”, πόσο μάλλον για τις σχέσεις που προέκυψαν με μέλη της ΜΑΒΗ. Άρα μπορούμε να υποθέσουμε ότι σε μερικά χρόνια δεν είναι απίθανο να καραμώνουμε στην ίδια θέση κάποιον σαν τον Γερμενή ή τον Μπαρμπαρούση. Έτσι, για να χαίρουμε άκρας υγείας.
Τι ΕΠΕΝ, τι Λεπέν
Η υπέρτατη ένδειξη καγκουριάς του Μάκη ήταν το 2005 φώναξε τον Λεπέν στο γάμο του, για να δείξει στο ΛΑ.Ο.Σ τι κονέ έχει.  Ενώ κουμπάρο του έκανε ένα άλλο ακροδεξιό Γαλλόπουλο τον Καρλ Λανγκ.
Η Υπουργάρα παίρνει οδηγίες για το πως Ο ιός Εμπολα θα λύσει το πρόβλημα της δημογραφικής έκρηξης από τον ειδήμονα.
voridis1
Πραγματικά δεν ξέρω τι άλλο μένει να γίνει στα νοσοκομεία. Το επόμενο στάδιο είναι να υποχρεώνονται τα νοσοκομεία να κάνουν κλύσμα με βιτριόλι σε όποιον περνάει την πόρτα για να μπει μέσα. Κι αυτό για τους Δεξιούς τους Νεοφιλελεύθερους, Γιατί αριστεροί και αλλοδαποί δεν θα μπαίνουν μέσα ούτε για κατούρημα.
voridis4




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου