Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

Η επαγγελματική αποκατάσταση του Αδ-όνειδος











Μετέωρος meteoros@efsyn.gr
 Το σύνδρομο του Αδ-όνειδος είναι ευρέως γνωστό: 
πρόκειται για μεθοριακό άτομο το οποίο πουλάει και την ψυχή του στον διάβολο για να βρίσκεται διαρκώς στη δημοσιότητα.

Δεν διστάζει να πει και να κάνει τα πάντα στο γυαλί -καίτοι προτιμά το νούμερο με τις κωλοτούμπες- αρκεί να εξασφαλίσει έστω και ψιχία προβολής.
 Η ιδεολογία του σαχλεπίσαχλου ανδρός δεν διαφεύγει επίσης από κανέναν: μελανοχίτων που όσο κι αν μεταμφιεστεί, το αποτρόπαιο στίγμα του φασισμού χάσκει αποτυπωμένο στο κλούβιο κεφάλι του.

Ομιλών χθες σε προσφιλή του εκπομπή πίεζε αφόρητα τον βουλευτή Γιώργο Βαρεμένο να αποκαλύψει το πλαν Μπι του Τσίπρα, όταν επιτέλους αναρριχηθεί στην εξουσία και φάει πόρτα από την Κάνγκελα.
 «Θα μας πείτε ποια είναι η κρυφή σας ατζέντα; Εγώ λέω ευθέως πως είναι η δραχμή. Γι' αυτό και δεν θα μείνει ευρώ στις τράπεζες. Οχι μόλις βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μόλις πέσει η κυβέρνηση δεν θα μείνει φράγκο. Θα αφήσω εγώ τα λεφτά μου να τα φάει ο Βαρεμένος;»

Προκλήθηκε σάλος. Παράγοντες της αντιπολίτευσης αξίωσαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης, αφού τα λεγόμενα του Αδ-όνειδος στοιχειοθετούν το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων, στελέχη της Ν.Δ. έκαναν πως δεν άκουσαν τα ξεφωνητά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματός τους, ενώ ο σύνδεσμος φίλων Δρομοκαΐτειου συνέστησε στους πάντες να μην του πηγαίνουν κόντρα όταν βρίσκεται σε παροξυσμό ο οποίος εκδηλώνεται με τσιρίδες που σπάνε τις οθόνες.

Λένε οι ψυχοθεραπευτές πως οι διαταραγμένες προσωπικότητες ξεσαλώνουν όποτε οι άλλοι κολακεύουν τη φρενοπάθειά τους, δίνοντάς τους προσοχή. 
Δεν θα αναφερόμουν, λοιπόν, στον υποτροπιασμό του Αδ-όνειδος εάν δεν είχα καυτό ρεπορτάζ, ήτοι ολόφρεσκο και σπαρταριστό το δικό του σχέδιο Β εφόσον Αντωνάκης και Μπένι απολέσουν την εξουσία. Ο ίδιος προσδιόρισε την παταγώδη πτώση της συγκυβέρνησης περί τον Φεβρουάριο.

Επιβεβαιωμένες πλην αδιασταύρωτες πηγές εκ Πατρών διατείνονται ότι ο «μπουμπούκος» υπέβαλε ήδη βιογραφικό στο χοτ μπαρμπέρικο της πόλης που αναμένεται να υποδεχθεί το κοινό κατά τα Χριστούγεννα και ξεκινά από τώρα οντισιόν, αναζητώντας καλλίγραμμες κομμώτριες και καλογυμνασμένους κουρείς, οι οποίοι θα ασκούν το λειτούργημά τους με αδαμιαία περιβολή. 
Θα χτενίζουν και θα κουρεύουν ενδεδυμένοι μόνον με σέξι εσώρουχα αναστατώνοντας τους πελάτες.

Στην Ωκεανία παρόμοια ιδρύματα γνωρίζουν πιένες και ο Ελληνο-αυστραλός δεύτερης γενιάς που τα εισάγει στη χώρα μας ευελπιστεί να προσελκύσει τα λιγούρια του νομού. 
Προσφέρει μάλιστα στους εργαζόμενους μισθούς πάνω από 2.000 ευρώ. 
Το μυαλό του Αδ-όνειδος μπορεί να 'ναι κουρκούτι αλλά κάτι κόβει. 
Με τα βιβλία δεν είδα χαΐρι και προκοπή, σου λέει, ενώ κάνοντας γυμνός περμανάντ και μιζανπλί θα 'χω ολημερίς τα κανάλια στην πόρτα μου και θα αντεπεξέρχομαι στα λούσα της Ευγενίας. Τα μετέωρα σιγοντάρουν με καλοσύνες στην αχαϊκή πρωτεύουσα όπως άλλωστε σε όλη την επικράτεια.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου