Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2014

Ο Σαμαράς ονειρεύται να είναι πρωθυπουργός μέχρι το 2020




















Σε μία ομιλία, που ο Αντώνης Σαμαράς δεν ξέχασε ούτε να προσβάλλει όσους αγωνίζονται για τα δικαιώματα τους, ούτε να θυμίσει πόσο φασίστας είναι εξαπολύοντας ξενοφοβικές κορώνες, η ΝΔ γιόρτασε τα σαράντα της χρόνια, με καλεσμένους επιπέδου, όπως ο Κώστας Καραμανλής, Κώστας Μητσοτάκη και Θοδωρής Ρουσόπουλος!

«Βγαίνουμε από την κρίση για να δημιουργήσουμε μια νέα Ελλάδα, τόνισε ο Αντώνης Σαμαράς», ενώ εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, την ίδια στιγμή που πεινάνε έξι εκατομμύρια Έλληνες!

Αποκάλεσε υποτιμητικά πάλι όσους ανθρώπους διαδηλώνουν, "ανθρώπου του πεζοδρομίου", και πρόταξε την επιχειρηματικότητα τύπου Start-up ως την ελπίδα των νέων, που πλέον όπως είπε δεν πρέπει να τους απασχολεί πόσο θα είναι ο κατώτατος μισθός......

Δεν έλειψε να ικανοποιήσει την πολυπληθή πλέον ακροδεξιά μερίδα του κόμματος του, εξαπολύοντας επίθεση στους μετανάστες και σε όσα κόμματα τους υποστηρίζουν, δείχνοντας τους ως υπεύθυνους για την ανεργία των Ελλήνων.

Πολύ γέλιο προκάλεσε η αποστροφή του, ότι οι 'τρομοκράτες" επιλέγουν στελέχη της ΝΔ, ως στόχους και σήμερα, αφού πλην των γραφείων της ΝΔ, η τρομοσεναριολογία λέει πως τελευταίοι στόχοι ήταν οι Μαρινάκης, Φέσσας που μάλλον κατά Σαμαρά είναι μέλη της ΝΔ!

Τέλος παραδέχθηκε ότι έχει βυθίσει τους Έλληνες στην εξαθλίωση, αλλά ζήτησε χρόνο για να αποκαταστήσει τις αδικίες, δίνοντας όραμα ότι στο μέλλον θα πουλάμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο σε όλο τον κόσμο. Ενώ εντύπωση προκάλεσε μιλώντας για τα σχέδια του για Συνταγματική αναθεώρηση, είπε ότι πιστεύει ότι θα παραμείνει πρωθυπουργός έως το 2016, και τότε θα ξανακερδίσει τις εκλογές!

Τότε, ένα τρανταχτό χαχανητό ακούστηκε από όλη την επικράτεια!






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου