Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2014

Γιατί η Σπυροπούλου δεν θα γίνει ποτέ παρουσιάστρια; Ο δεκάλογος!




































Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου επιθυμεί διακαώς να γίνει παρουσιάστρια, αλλά μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να τα καταφέρνει. Παρακάτω ακολουθεί ο δεκάλογος που εξηγεί γιατί δεν τα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα.

1. Δεν έχει γνώση. Η Κωνσταντίνα δεν ξέρει τι παρουσιάζει. Τις περισσότερες φορές είναι αδιάβαστη και περιμένει από το κοντρόλ ή από τον Παύλο Σταματόπουλου να την σώσει.

2. Δεν έχει νεύρο. Δεν έχει μέσα της καθόλου ένταση. 
Είναι υποτονική και κουράζει τον τηλεθεατή.

3. Δεν έχει λόγο. Το ξανθό κορίτσι του Alpha δεν καταφέρνει να ολοκληρώσει μια φράση και τις περισσότερες φορές αφήνει τον τηλεθεατή να κοιτά την οθόνη με απορία.

4. Δεν έχει αντανακλαστικά. Αν συμβεί κάτι απρόοπτο στην εκπομπή, τα χάνει και περιμένει η κατάσταση να λυθεί μαγικά.


5. Δεν είναι οικεία. Δεν βγάζει την απαραίτητη ζεστασιά και οικειότητα που είναι απαραίτητη για να μπει στο σπίτι του τηλεθεατή.

6. Δεν έχει σιγουριά. Φαίνεται πως η Κωνσταντίνα είναι άπειρη, αλλά θα μπορούσε χρησιμοποιώντας την υποκριτική να το καλύψει και να φαίνεται σίγουρη για ότι λέει και κάνει.

7. Δεν λειτουργεί ομαδικά. Επιδιώκει συνεχώς να ξεχωρίσει από την ομάδα της και να καταστήσει σαφές πως αυτή είναι επιτέλους η κεντρική παρουσιάστρια.

8. Δεν είναι αληθινή. Κακό αυτό. Η Κωνσταντίνα δεν βγάζει την αλήθεια της στην εκπομπή. Βλέπει να δημιουργούνται μύθοι γύρω από το όνομά της και δεν κάνει απολύτως τίποτα για αυτό.

9. Δεν είναι Μενεγάκη. 
Βασικό αυτό.
 Κάποιος την έχει πείσει ότι έχει τα φόντα να γίνει Ελένη Μενεγάκη. Ας το ξεπεράσει όμως, γιατί είναι ακατόρθωτο.

10. Δεν έχει τηλεοπτικό γκελ. Δεν μπορεί να επικοινωνήσει με τον τηλεθεατή, ούτε να τον προσεγγίσει. Αν δεν το έχεις αυτό, απλά δεν θα το έχεις ποτέ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου