Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

Η ΒΡΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΧΕΡΙ-ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ.































 






 





















Δολοφονικό χτύπημα δέχθηκε ο αντιπρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας Χ. Ζωγράφος και πάνω από το κρεβάτι που νοσηλεύεται βρήκαν να σκοτωθούν ο νέος ιδιοκτήτης της [ποδοσφαιρικής παράγκας] με τον [αρχιλαθρέμπορο]. 

Ένας πρόεδρος του Ολυμπιακού, ίσως ο πλέον τρισάθλιος που πέρασε από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα. Αν εξαιρέσουμε:

α) τον Γιώργο Κοσκωτά που καταδικάστηκε σε 25 χρόνια κάθειρξη και εξέτισε ποινή 12 ετών για υπεξαίρεση, πλαστογραφία, παρακώλυση ελέγχου της δικαιοσύνης και υπεξαίρεση 200 εκατομμυρίων δολαρίων από την Τράπεζα Κρήτης,

β) τον διάδοχό του Αργύρη Σαλιαρέλη που τον φυγάδευσε και καταδικάστηκε σε 10ετή φυλάκιση, ενώ το όνομά του είχε επίσης εμπλακεί σε υποθέσεις απάτης, παράνομης οπλοφορίας (1999), πλαστών χαρτονομισμάτων (2002), απλής σωματικής βλάβης και εξύβρισης (2006),

γ) τον διάδοχό του Σωκράτη Κόκκαλη που εκτός των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων με την ιντρακόμ, την ιντραλότ και τα ξυστά του, βρώμισε όσο κανένας άλλος το ελληνικό ποδόσφαιρο με τη σωρεία των πέτσινων πρωταθλημάτων που αγόρασε έχοντας στο πλευρό του μυριάδες αποχαυνωμένους χάνους που το μόνο που έβλεπαν μπροστά τους ήταν η κούπα και όχι η βρώμα. 

Ο κος Κόκκαλης εκτός των άλλων έχει κατηγορηθεί και για πράκτορας της διαβόητης Στάζι, της μυστικής υπηρεσίας πληροφοριών της πρώην Ανατολικής Γερμανίας. 

Αλλά είπαμε, μπροστά στο ξύσιμο που απήλαυσε ο ελληνικός λαός επί παντοδυναμίας Κόκκαλη και μπροστά στις κούπες με τα βεγγαλικά και τα χαρτάκια στον αέρα, αυτά είναι απλές λεπτομέρειες.

Και φτάσαμε στον σημερινό πρόεδρο κύριο Μαρινάκη. 
Δεκάδες είναι οι απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας που τον δείχνουν να εμπλέκεται από την παραγκούπολη και το παραποδόσφαιρο μέχρι την ενεργό (παρα)πολιτική.

Ένα πρόσωπο που ζέχνει λαμογιά και καμαρίλα από χιλιόμετρα. Ένας κύριος που προπαραμονές εκλογών κανόνιζε με τον αρχιδη-μοσιογράφο Χατζηνικολάου πως θα επιστρέψει η Μητσοτάκαινα στο μαντρί για να μη “βρεθούμε με τον Τσίπρα πρωθυπουργό με τους μαλάκες”.

Ένας κύριος που διόρισε δήμαρχο Πειραιά τον υπάλληλο Μώραλη. Και δώστου ψήφο οι Πειραιώτες χάνοι. Τους λέω χάνους γιατί δεν είναι δυνατόν να ψηφίζεις για πρώτο πολίτη της πόλης σου έναν άνθρωπο μόνο και μόνο επειδή έχει τα ίδια ποδοσφαιρικά γούστα με σένα.
Το ερώτημα είναι απλό: Αν ο σημερινός δήμαρχος Πειραιά επιτελέσει πραγματικά τρισμέγιστο έργο στην πόλη του, για κάποιο λόγο όμως αλλάξει ποδοσφαιρική ομάδα, υπάρχει περίπτωση να επανεκλεγεί;;; Ούτε μία στο δισεκατομμύριο!

Αυτός ο αξιοσέβαστος κύριος Μαρινάκης (κουμπάρος της Ντόρας που ζητάει από τον αρχιδημοσιογράφο να την στριμώξει) τσακώθηκε με το αρχιλαμόγιο (πρώην και νυν) Πρόεδρο της ΑΕΚ Δημήτρη Μελισσανίδη. 
Της ομάδας που πτώχευσε χωρίς να πτωχεύσει ο πρόεδρός της και χωρίς να μπει φυλακή κανένας για τα χρέη προς το Δημόσιο και όχι μόνο.
Ωραία δεν είναι όλα αυτά;



2 σχόλια:

  1. Τα ίδια και τα ίδια χιλιοδιαπλεκόμενα και στιγματισμένα πρόσωπα ανακυκλώνονται στην πολιτική σκηνή, όπως και στο ποδόσφαιρο. Ο ελεεινός Τράγκας ξαμολιέται σαν "λαγός" και προτείνει τη Μπακογιάννη για υπουργό εξωτερικών. Να μην ξεχνάμε ότι επί της προηγούμενης θητείας της διέφυγε σαν κύριος στη Γερμανία ο Χριστοφοράκος και δρομολογήθηκε ο προοδευτικός "εξαγνισμός" της διεφθαρμένης Siemens από τα τεράστια σκάνδαλα εις βάρος του ελληνικού δημοσίου, ο οποίος ολοκληρώθηκε επί πρωθυπουργίας Σαμαρά με την κατάπτυστη συμφωνία περί απαλλαγής της συγκεκριμένης εταιρείας από οφειλές και πρόστιμα και την πλήρη ατιμωρησία για την εγκληματική της δράση στη χώρα.

    Ξεφυλλίζοντας τη Real News (από σχετική τηλεοπτική εκπομπή): Ρεπορτάζ ΝΔ για Χαρδούβελη με την έμμεση παραίνεση "διώξ τον πρωθυπουργέ και φόρτωσέ του τα πάντα, μπας και τη γλιτώσετε", συνέντευξη Βενιζέλου με επίκεντρο το βολικότατο (για την κυβερνητική θητεία και το τομάρι του) κίνδυνο θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, αγιογραφία-promo Ντινόπουλου και "βαρυσήμαντο" άρθρο Μιχελάκη με το καθημερινό mantra: Πόλεμοι, εθνικές καταστροφές, σεισμοί-λιμοί-καταποντισμοί, ανάγκη συνεννόησης μεταξύ των πολιτικών αρχηγών και, στο βάθος, κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας Σαμαροβενιζέλων με δεκανίκι Τσίπρα.
    Και όλα αυτά διανθισμένα με κουτσομπολιό της κακιάς ώρας, χασάπικα για δωρεάν μερακλώματα, τζόγο με τη μορφή δωροεπιταγών και … βιογραφία του Τσε (ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει). Η στόχευση στο - γανωμένο από την κυβερνητική προπαγάνδα - εγκέφαλο του δεξιόστροφου μικρο/μεσοαστού αναγνώστη είναι προφανής. Αν σημειώσει και αύξηση κυκλοφορίας με αυτά τα τερτίπια, τότε δεν υπάρχει πλέον καμία ελπίδα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πρόταση προς Τ(Φ)ράγκα για εγγυημένη εκτόξευση της κυκλοφορίας του περιοδικού Crash:

    Εξώφυλλο ο Σαμαράς με ύφος μεμψίμοιρου ψευτόμαγκα, στα πλαδαρά γεροντικά του μπράτσα τατουάζ της Μέρκελ και του χουντικού "πουλιού", στο στόμα του ένα ευμέγεθες - μετά συγχωρήσεως - καρότο, δίπλα του ένα μαστίγιο με τον αγκυλωτό σταυρό και μπροστά του ανοιγμένα τα χαρτιά: Κύπρος, Θράκη, Μακεδονία, Αιγαίο.
    "Ο Αντώνης παίζει τα ρέστα του".

    ΑπάντησηΔιαγραφή