Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

ANTINEWS-Από πότε ο Χατζηνικολάου διορίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα;-Ο αστός δημοσιογράφος, γίνεται τώρα… αριστερός;














































 



























































































































































http://www.antinews.gr/Kleidarotrupa/apo-pote-o-xatzinikolaou-dioristike-sumboulos-tou-tsipra-/

Αυτοί οι συμβουλάτορες μεγαλοδημοσιογράφοι, που δίνουν γραμμή στα κόμματα για το πώς πρέπει να πολιτεύονται, θα είχαν πολύ πλάκα… αν δεν ήταν ταυτόχρονα επικίνδυνοι. Καλή ώρα... ο Νίκος Χατζηνικολάου ο οποίος αφού πολέμησε λυσσαλέα την προηγούμενη κυβέρνηση, τώρα δίνει συμβουλές στη ΝΔ πώς θα πρέπει να κάνει αντιπολίτευση.
Ο κόσμος φρίττει με τα όσα βλέπει να κάνει η κυβέρνηση και όσα του κρύβει. Ο δε μεγάλος δημοσιογράφος – επιχειρηματίας, βγήκε να βγάλει έναν «δεκάρικο» κατηγορώντας την αντιπολίτευση, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ότι δεν προσφέρουν καλές υπηρεσίες στην πατρίδα. Και τους συμβουλεύει να στηρίξουν τη νέα κυβέρνηση αφού ο λαός αποφάσισε.
Δεν του πέρασε ποτέ βεβαίως από το μυαλό του ότι η μόνη στήριξη που μπορεί να προσφέρει κάποιος αντιΣυριζαίος είναι αυτή στην πατρίδα. Αυτή έχει ανάγκη από την στήριξη εξαιτίας των καταστροφών που επιφέρει μια αδιέξοδη πολιτική και μια διαπραγμάτευση που οδήγησε σε Βατερλό. Τις συνέπειες του οποίου θα τις ζήσουμε λίαν συντόμως.
Κι αντί, λοιπόν, ο άτεγκτος και αντικειμενικός δημοσιογράφος Χατζηνικολάου να ασκεί κριτική στα μπαρουφάκεια κόλπα που οδηγούν τη χώρα σε νέα μνημόνια, αφιέρωσε ελάχιστα για το mail Βαρουφάκη και τα έβαλε με το mail Χαρδούβελη. Και άσκησε κριτική στον Σαμαρά για την αντιπολίτευσή του, λέγοντας ότι καλύτερα θα ήταν να δείχνει στον ελληνικό λαό ότι στηρίζει και συμβουλεύει τον Τσίπρα.
Μα είναι δυνατόν; Τι άλλο θέλει δηλαδή ο Χατζηνικολάου; Να καταργηθεί η αντιπολίτευση και να κάνει ο Τσίπρας ό,τι γουστάρει; Να στέλνει μηνύματα ο Βαρουφάκης και να μην τους ασκείται κριτική ούτε για ένα λεπτό; Όταν ο Χατζηνικολάου και οι άλλοι «αντιμνημονιακοί» δημοσιογράφοι διέλυσαν την προηγούμενη κυβέρνηση για το e-mail Χαρδούβελη το οποίο μάλιστα είχε αποδοκιμαστεί και δεν θα περνούσε ποτέ από τη Βουλή.
Δεν είδαμε να ασκείται κριτική στο έγκλημα που λαμβάνει χώρα μπροστά στα μάτια μας. Από πότε ο Χατζηνικολάου διορίστηκε σύμβουλος του Τσίπρα; Ο αστός δημοσιογράφος, γίνεται τώρα… αριστερός; Από τι, από μίσος για τον Σαμαρά; Από το γεγονός ότι βάζει πολιτική παρακαταθήκη; Από το ότι του φούσκωσαν τα μυαλά κάποιοι που τον θέλουν ως τον… Θεοδωράκη της Δεξιάς;
Ας αφήσει λοιπόν και ο Χατζηνικολάου και όλοι οι επιχειρηματίες δημοσιογράφοι, εκδότες κατά μέρος τις συμβουλές. Αυτοί που αποθέωσαν τον Τσίπρα προεκλογικά, που τον στηρίζουν μετεκλογικά είναι σίγουρο ότι θα τον θάψουν μόλις δεν τους κάνει καλά τη δουλειά. Το ίδιο έκαναν και με τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο, τον Σαμαρά, το ίδιο θα κάνει και με τον Τσίπρα όλη αυτή η δημοσιογραφική ομάδα που θέλει να κατευθύνει την πολιτική στην Ελλάδα. Βαρεθήκαμε τους νταβατζήδες της ενημέρωσης. Οι πολιτικοί κάνουν λάθη και πληρώνουν. Οι δημοσιογράφοι που εξυπηρετούν συμφέροντα και κάνουν ότι λέει το αφεντικό πότε θα τιμωρηθούν; Γιατί να είναι μια ζωή στο απυρόβλητο και να το παίζουν και τιμητές των πάντων; Φτάνει πια με τα πληρωμένα πιστόλια της δημοσιογραφίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου