Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Νέα Χρεοκρατία: Μαζί χρωστάμε περισσότερα


















































http://saktsak.blogspot.gr/2015/04/blog-post_728.html

Μαθήματα κομματικής οικονομίας από τη Νέα Δημοκρατία, η οποία εδώ και πολλούς μήνες έχει σταματήσει να πληρώνει εργαζομένους, τη ΔΕΗ, το χαράτσι, τα ενοίκια των γραφείων στη Συγγρού και την διαφημιστική εταιρία που πήγε να την διασώσει στις τελευταίες εκλογές.


Αυτή η Νέα Δημοκρατία που μας κυβερνούσε τα τελευταία χρόνια, και που τώρα κουνάει το δάχτυλο για τις μεταρρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν στην οικονομία της Ελλάδας.


Γελάει και ο κάθε πικραμένος, όταν σκέφτεται πως μετά από χρόνια αμέτρητων κρατικών επιχορηγήσεων, υπέρμετρου δανεισμού από τις τράπεζες με τις πλάτες των πολιτών και πλήθος μιζών, η πάλαι ποτέ κραταιά πολιτική δύναμη είναι βουτηγμένη στα χρέη και δεν προτίθεται, παρά τις επικείμενες κατασχέσεις και τη δέσμευση των λογαριασμών της, να πληρώσει ούτε ένα ευρώ.



Απλήρωτες πηγές από την Συγγρού, αναφέρουν πως στα άμεσα πλάνα του Αντώνη Σαμαρά είναι να καταφύγει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας στο ΔΝΤ για να αποπληρώσει τα χρέη του.


Μάλιστα, οι πρώτες επαφές έγιναν με επικεφαλής τους Γ. Μουρούτη και Σ. Παπασταύρου.


Οι δύο πολιτικοί άνδρες (χαχαχα) έχουν ήδη αρχίσει τις συνομιλίες, για να δοθεί μια βοήθεια από το ΔΝΤ προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, με αντάλλαγμα πακέτο μέτρων που θα πρέπει να εφαρμόσει η ΝΔ σε αντάλλαγμα.


Το σύνολο των απαιτήσεων του ΔΝΤ θα σταλεί με e-mail μέσα στην εβδομάδα στον Γκίκα Χαρδούβελη.


Πολλοί λένε πως η προσφυγή του κόμματος της ΝΔ στο ΔΝΤ θα ανοίξει το δρόμο και για άλλα πολιτικά κόμματα που λιγουρεύονται το ζεστό χρήμα που αποπληρώνει το ελληνικό κράτος, και μπορεί να δανείζει εκ νέου το Ταμείο σε άλλους κακομοίρηδες όπως ο Αντώνης Σαμαράς.


(Αγαπητέ Jo Di, η Νέα Δημοκρατία είναι στο δρόμο που χάραξε το ΠΑΣΟΚ. Σε λίγο, θα μπαίνουν διάφοροι στα γραφεία της ΝΔ και θα παίρνουν τα έπιπλα. Πάντως, εγώ περιμένω τον Αντώνη Σαμαρά να μας σώσει. Θα γίνουν πάλι εκλογές και θα θριαμβεύσει ο Σαμαράς. Το αισθάνομαι. Εν τω μεταξύ, ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος κυκλοφορούν ακόμα ελεύθεροι. Καλά να πάθουμε.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου