Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

Γιατί εκνευρίστηκε τόσο ο Μεϊμαράκης; (Βίντεο)

















 

 
 

























 




Το βίντεο που παραθέτουμε είναι απ το σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης που Mega και στο οποίο παρακολουθούμε την έντονη αντιπαράθεση που είχε ξεσπάσει μεταξύ της Ζωής Κωνσταντοπούλου και του Ευ. Μεϊμαράκη.
Υποτίθεται ότι το στέλεχος της Ν.Δ ένιωσε προσβεβλημένος για την καθυστέρηση με την οποία παρουσιάστηκε, η Ζ. Κωνσταντοπούλου στην συνεδρίαση της επιτροπής θεσμών και διαφάνειας γ’ αυτό και επακολούθησε ο έντονος διάλογος που παρακολουθούμε στο βίντεο.

Κάτι μας λέει όμως ότι δεν ήταν αυτός ο βασικός λόγος.
Ο Μεϊμαράκης –εκτός απ’ τα εκατοντάδες ρουσφέτια που έχει κάνει σαν συνεπής αστός πολιτικός- έχει χρηματίσει και υπουργός Εθνικής Αμυνας. Ηταν αυτός που υπέγραψε για να προμηθευτεί η χώρα μας πολεμικούς εξοπλισμούς αξίας αρκετών δισεκατομμυρίων ευρώ. Πληροφορίας αναφέρουν ότι η Ζ. Κωνσταντοπούλου έχει πρόθεση να ανοίξει κάποιους τέτοιους «σκονισμένους» φακέλους, γεγονός που δεν θα ενθουσιάσει πολλούς και περισσότερο τον Μεϊμαράκη.

Υ.Γ. Στον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα πρέπει να προβληματιστούν για την καθημερινή παρουσία στα ΜΜΕ του Αλέξη Μητρόπουλου με απόψεις που αποτελούν βούτυρο στο ψωμί της Ν.Δ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου