Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Μποζόνιο του Higgs χτύπησε τελικά τον Γκλέτσο!



Η στιγμή της επίθεσης και του τραυματισμού του Απόστολου Γκλέτσου, από το Μποζόνιο του Cern (Digital Artwork: Μάκης Ανασιάδης)

ΜούφαNet//protagon//Νίκος Ζαχαριάδης


Ένα μικροσωματίδιο του Θεού, που εξοστρακίστηκε από τον επιταχυντή του CERN και κατέληξε σε ένα χωράφι της Ρούμελης, ήταν αυτό που «νίκησε» τον δήμαρχο Στυλίδας και τον έστειλε στο νοσοκομείο...
Διαψεύδονται τελικά οι φήμες που είχαν κυκλοφορήσει από χθές στα δημοσιογραφικά γραφεία, ότι ο Απόστολος Γκλέτσος, βρέθηκε στο νοσοκομείο, ύστερα από ξυλοδαρμό που δέχθηκε από εμπόρους ναρκωτικών.

Οι οποίοι εξοργίστηκαν γιατί την ώρα που χόρευε ένα ζεϊμπέκικο, παρασύρθηκε από το πάθος και τσαλαπάτησε μια μικρή φυτεία τους.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, ο τραυματισμός του δημάρχου, προήλθε τελικά από άγνώστου ταυτότητας μικροσωματίδιο στο οποίο αποκλείεται να έχουν πρόσβαση οι έμποροι ναρκωτικών.
Εξαιτίας μάλιστα του μικροσκοπικού μεγέθους του, δεν αφήνει ίχνη, πράγμα που δικαιολογεί εκτός των άλλων και την έλλειψη οποιουδήποτε μώλωπα, στις φωτογραφίες του χτυπημένου Γκλέτσου που είδαν το φως της δημοσιότητας σε τοπικό blog.

Το μυστήριο λύθηκε αργά το βράδυ, όταν σε υλικό που βρέθηκε σε βιντεοκάμερα κάποιου που πρευρίσκονταν στη γιορτή, φάνηκε καθαρά, τόσο η διαδρομή του μικροαντικειμένου, όσο και το ύφος του την ώρα που βρίσκει τον Απόστολο Γκλέτσο στο μέτωπο και τον ρίχνει προς τα πίσω.

Η διαπίστωση αυτή προκάλεσε μεγάλη ανακούφιση στους θαυμαστές του δημάρχου, αφού πίστευαν πως μόνο κάτι υπερφυσικό θα μπορούσε να τον νικήσει.

Ειδικοί επιστήμονες που έσπευσαν επι τόπου από την Ελβετία, πιστοποίησαν ότι πρόκειται για ένα Μποζόνιο που διέφυγε από τον γιγαντιαίο επιταχυντή σωματιδίων του Cern, καθώς διέκριναν καθαρά και την κόκκινη μύτη και τα μαλλιά και τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του γνωστού κλόουν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου