Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2016

Νυν υπέρ πάντων ο αγών των καναλαρχών

















 


Θα έρθει ο καιρός που όλες οι φωνές θα ενωθούν σε μία και αυτή θα είναι ενός απλού αυτοδημιούργητου τηλεβιβλιοπώλη, που προσδοκά να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη επιβεβαιώνοντας την προφητεία : «Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερώσετε».

Και είπεν ο Κύριος: 
Θα έρθει ο καιρός που τα κανάλια θα γίνουν ένα. Θα ενωθούν όλοι οι επιχειρηματίες υπέρ των συμφερόντων των εργαζομένων τους. 
Θα αγωνιούν για τις συντάξεις και τους μισθούς, ενώ περίλυποι έκπτωτοι τηλεπαρουσιαστές θα φορούν την μάσκα του ανέργου. 
Περνοδιαβαίνοντας από πλατό σε πλατό θα διαφημίζουν τη θλίψη τους, τα νέα τους σάιτ και τον αντισυριζαϊσμό τους.
Θα έρθει ο καιρός που όλες οι φωνές θα ενωθούν σε μία και αυτή θα είναι ενός απλού αυτοδημιούργητου τηλεβιβλιοπώλη, που προσδοκά να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη επιβεβαιώνοντας την προφητεία : «Με άλλους θα κοιμηθείτε και με άλλους θα ξημερώσετε».
Και τότε…  φωτιά θα πέσει και θα τους κάψει και ο τρισκατάρατος και το «τσούρμο» θα παραδοθούν παραδειγματικά στη νέα Βάρκιζα της οικουμενικής που τους ετοιμάζουν.
Τότε θα βρέξουν χρήμα οι ουρανοί τους, θα αποκατασταθεί η τάξη στο σύμπαν και οι φυσικοί νομείς της εξουσίας θα επανέλθουν στη θέση τους: Ο ΣΕΒ, η ΓΣΕΕ του Παναγόπουλου, η ατέλεια των καναλιών, ο υπερδανεισμός των κομμάτων τους.
Η διαπλοκή αδιασάλευτη θα καρπώνεται τις συμφωνίες της και θα εγκαθιδρύει τη δόξα των πιο ακραίων συντηρητικών  επαναφέροντας τον τρόμο στους πολλούς και πάλι στο προσκήνιο.
Εν χορώ τότε, Αλαφούζοι, Μπόμπολες και λοιποί συγγενείς αγκαλιά με Πρετεντέρηδες, Καμπουράκηδες και Πρωτοσάλτες, Μπάμπηδες θα τραγουδούν των εχθρών τα φουσάτα και θα πάρουν και πάλι την πόλιν με δάκρυα και αλλαλαγμούς.
Κεντρικά δελτία ειδήσεων χωρίς είδηση αναμένουν τις σωστές ειδήσεις. Μια δημοσκόπηση με 70% μπροστά τη Ν.Δ., ή την πτώση της κυβέρνησης, όπου μετανοημένη δημόσια θα παραδεχθεί «όλοι ίδιοι είμαστε, όλοι ίδιοι».
Για ποια ποιότητα της ενημέρωσης μιλούν οι επαΐοντες; Τη δημοσιογραφία της περούκας που καλύπτουν (ακόμα και η ΕΣΗΕΑ), ή της σκανδαλοθηρίας; Όποιο σκάνδαλο και αν τραβήξεις, τους ίδιους πάνω κάτω θα συναντήσεις και στα στημένα οι ίδιοι αποκαλύπτονται, τραπεζοαττικάρχες.
Δελτία παραπληροφόρησης, προπαγάνδας και αποπροσανατολισμού. Μετρώ ψέματα και μισές αλήθειες της εβδομάδας για συντάξεις, Τράπεζα Αττικής, Καλογρίτσαςgate και βοσκοτόπια, άβατο Εξαρχείων, Εκκλησία και σημαία copy – paste ρεπορτάζ από την Ομάδα Αλήθειας.
Επανήλθε ο «άρχοντας» της πρωινής ζώνης στήνοντας τα πάνελ του με την εγγυημένη ποιότητα του Αδώνιδος, της κ. Κανέλλη και του κ. Μητρόπουλου. Έπαιξε λίγο βρώμικα με τον αιφνιδιασμό του αντιπάλου υπουργού στο τηλεπαράθυρο, αλλά ας όψεται η αγωνία της τηλεθέασης, μετά τη θερινή ραστώνη.
«Ψεύτες, ψεύτες, Είναι ντροπή» άφριζε ο Άδωνις στον ΑΝΤ1 για να κρύψει την πίκρα του για την αύξηση κατά 170% των εσόδων από τον ΦΠΑ στη Μύκονο, τη Σαντορίνη και τη Ρόδο. Ο Κουτσούκοςτον σιγοντάριζε, ενώ η κ. Μάρκου στο ΣΚΑΙ αποφαινόταν σοβαρά «δεν έχετε αξιοπρέπεια».
Λογικό. Δεν παραιτούνται οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, βλέπετε, να ρίξουν την κυβέρνηση, τώρα που το Ποτάμι μπορεί να διεκδικήσει κυβερνητικό θώκο, γιατί με το 1% που του δίνουν οι δημοσκοπήσεις (αν υπάρχει ίχνος αλήθειας σε αυτές) μόνο απ’ έξω θα βλέπει τη Βουλή σε επόμενες εκλογές.
«Με λαϊκή οργή θα πληρώσει η κυβέρνηση τα ψέματα» είπε ο λαϊκός προφήτης Μ. Βαρβιτσιώτης, αφού τοποθέτησε σωστά στον χάρτη τη Β. και τη Ν. Κορέα.
Όταν η Δεξιά αφήνει τις βρισιές και ξεκινάει τα «επιχειρήματα»: «Άκυρη η διαδικασία, νομικά, ηθικά, πολιτικά, βγήκε και μια δημοσκόπηση χθες... Θα πείτε για την off shore της 'Αυγής';» ο Σ. Κεδίκογλου.
«Είστε το ηθικό μειονέκτημα της Αριστεράς» συνέχισε ο άνθρωπος που έκλεισε τη δημόσια τηλεόραση της χώρας σε μια νύχτα, και αμετανόητος καμαρώνει για το έργο του.
14.533.333 ευρώ κατέθεσε ο ΣΚΑΪ, κλαίει ο Άρης για τα λεφτά που πήγαν από την τσέπη του κ. Αλαφούζου στο δημόσιο ταμείο και τον ευχαρίστησε θερμά.
Μόνο αγάπη. Αν όλοι αγαπάγατε με τέτοιο πάθος τα αφεντικά σας, η χώρα μπορεί και να έβλεπε καμιά άσπρη μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου