Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Φρανκενστάιν τζούνιορ


 




 










 


 *** Ο αδερφός της Ντόρας στη ΔΕΘ αποκάλυψε πως μπορούν να μειωθούν οι δαπάνες του δημοσίου χωρίς απολύσεις στο δημόσιο. Όταν ήταν υπουργός τις απολύσεις τις έκανε για καθαρά προσωπική απόλαυση!



*** «Χρυσές» δουλειές θα έκανε πάντως το ΣΔΟΕ αν έστελνε «ράμπο» να ελέγξουν το ακροατήριο του προέδρου της ΝΔ στη ΔΕΘ!
*** Η κυβέρνηση της ΝΔ θα κυβερνήσει με τους αρίστους, υποσχέθηκε ο Κυριάκος Μιζοτάκης. Ξέρετε, με Άδωνη, Βορίδη, Παπαμιμίκο, Παπασταύρου, Σκλαβούνη, Νίκο Γεωργιάδη, Ντόρα, Βούλτεψη, Πλεύρη, Μαρτίνη, Αλεξία… Πορτοσάλτε, Πρετεντέρη, Μπάμπη…
*** Η ΝΔ μέχρι στιγμής έχει «συμπαρασταθεί» στον Παπασταύρου, τη Siemens, το Ψυχάρη, τον Αλαφούζο, τον Μαρτίνη, το Στουρνάρα, το Μηλιώνη, το Φλώρο και δεκάδες μεγάλες επιχειρήσεις-μπαταχτσήδες…. αλλά όταν γίνει κυβέρνηση θα πατάξει τη διαφθορά και τη διαπλοκή!
*** Το Μητσοτακέικο είναι η απόδειξη πως οι «ικανοί για όλα», πάντα χαρακτηρίζουν τους άλλους ως ανίκανους!
*** Σοκάρει η είδηση πως ο Τομεάρχης Πολιτισμού της ΟΝΝΕΔ καταφέρθηκε κατά του Θεάτρου Τέχνης που θα ανεβάσει παράσταση με κείμενα του blogger Πιτσιρίκου. Κανείς δεν περίμενε πως η ΟΝΝΕΔ είχε τομέα Πολιτισμού!
*** Είναι ταυτόχρονα αστείο και δυστοπικό. Ακούμε συνεχώς από το «μέτωπο της λογικής» να αναφέρεται στις «δυνάμεις της δημιουργίας» … ποτέ όμως, όταν το λένε αυτό, δεν αναφέρονται στην καλλιτεχνική και την πνευματική δημιουργία. Μιλάνε αποκλειστικά για τη δημιουργία πλούτου και κέρδους… και αυτό εξηγεί τόσα πολλά!
*** Όλο το μνημονιακό πρόγραμμα στην Ελλάδα, όλη η καπιταλιστική κρίση, συνοψίζεται σε μια πρόταση… Έχει σαπίσει η κουφάλα ο τραπεζίτης και εμείς βγάζουμε τους φρονιμίτες!
*** To αντίθετο του νεοφιλελεύθερου δεξιού, δεν είναι ο αριστερός… ο ανθρωπιστής είναι!
*** Το να ζητάει η ΝΔ του Κυριάκου και το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου τα «ρέστα» για τις συντάξεις και το ασφαλιστικό, είναι σα να ζητάει ο Προκρούστης επίδομα αναπηρίας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου