Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

ANTINEWS:Μητσοτάκης – Ρέμος προς Τσίπρα: «Έλα να με τελειώσεις. Μόνο εσύ μπορείς»








http://www.antinews.gr/action.read/politiki/mitsotakis-remos-pros-tsipra-ela-na-me-teleioseis-mono-esu-mporeis/2.113241

Όπως όλοι γνωρίζουμε στην οδό Πειραιώς είναι τα γραφεία της ΝΔ. Εκεί όμως βρίσκονται και πολλά «πολιτιστικά κέντρα» που έλεγε και ο Βαγγέλης Γιαννόπουλος. Μπουζουξίδικα, σκυλάδικα ή απλά «καλλιτεχνικά σχήματα» όπως είναι το πολιτικώς ορθόν. Μιας και το ’φερε η ζωή έτσι λοιπόν ο Κυριάκος αποφάσισε να φέρει στο κόμμα και τα πολιτιστικά κέντρα. 
Εν προκειμένου τον καλύτερο ή πιο «πιασάρικο» τραγουδιστή των τελευταίων ετών, τον Αντώνη Ρέμο.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του δημοφιλούς καλλιτέχνη πραγματοποιήθηκε σε εγκάρδιο κλίμα και οι δύο άνδρες είχαν την δυνατότητα να συζητήσουν εκτενέστερα εύρος θεμάτων που απασχολούν την κοινωνία στο σύνολό τους με τον γνωστό τραγουδιστή να δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τα προβλήματα που υπάρχουν προτείνοντας μάλιστα λύσεις σε πολλά από αυτά.
Aπό το περιβάλλον του τραγουδιστή σημειώνεται πως ο Αντώνης Ρέμος με ιδιαίτερη ευχαρίστηση άκουσε τις απόψεις και θέσεις του προέδρου της ΝΔ για τα διάφορα ζητήματα ενώ οι δύο άνδρες ανανέωσαν το ραντεβού εκφράζοντας αμφότεροι την εκτίμησή τους.
Οι υπάλληλοι των κεντρικών γραφείων στη Νέα Δημοκρατία ενθουσιαστήκαν από τον ξαφνικό ερχομό του διάσημου τραγουδιστή ο οποίος ήταν ιδιαίτερα φιλικός και ευδιάθετος μαζί τους.
Δεν έγινε γνωστό αν άρχισαν να τραγουδούν όλοι μαζί τα σουξέ του Ρέμου ή να πέταξαν τίποτε γαρίφαλα που είχαν πάρει από το παρακείμενο νεκροταφείο.
Όπως είναι αναμενόμενο η συνάντηση πυροδότησε συζητήσεις. Θα κατέβει ο Ρέμος υποψήφιος; Θα είναι η προσωποποίηση της ανανέωσης που ευαγγελίζεται ο Κυριάκος; Θα περάσει άραγε από την επιτροπή που φτιάχνει το μητρώο στελεχών της ΝΔ, αυτή η περίφημη «ακαδημία στελεχών» που θα κυβερνήσει τη χώρα;
Και η κορυφαία ερώτηση. Μήπως δεν είναι πολιτικοί οι λόγοι αλλά ο Κυριάκος έκλεισε να πάει στο… The Voice όπου θα τα δώσει όλα μπροστά στον Ρέμο, τον Μουζουράκη, τη Βανδή και τον Μαραβέγια; Για φανταστείτε το σχήμα του επόμενου χειμώνα. Θα σαρώσει ο Μητσοτάκης με τους καλλιτέχνες του βεληνεκούς του Ρέμου. Θα τραγουδάει του Τσίπρα «έλα να με τελειώσεις. Μόνο εσύ μπορείς. Στο στήθος μου μη φοβηθείς μαχαίρι να καρφώσεις».
Αστειευόμαστε βεβαίως, ας κάνει ό,τι θέλει ο Κυριάκος. Αν πιστεύει ότι έτσι φτιάχνει λαϊκό προφίλ ας κάνει συναντήσεις με τον Μαζωνάκη, γιατί όχι και την Πάολα, το πιο καυτό όνομα της πίστας;
Εμείς τη γνώμη μας για τους καλλιτέχνες, τους ποδοσφαιριστές ή τους άλλους προβεβλημένους αλλά άσχετους στα βουλευτικά έδρανα την έχουμε ξαναγράψει. Είδαμε τι έκαναν όλοι αυτοί που πήγαν σε Βουλή και Ευρωκοινοβούλιο.
Άλλωστε, πιστεύουμε ξεκάθαρα ότι αν στον λαό δώσει ο πολιτικός σανό κι αυτός τον φάει δε φταίει μόνο ο λαός. Αν στον κόσμο δώσεις Ρέμο, Βανδή, Νταλάρα ή Κονιόρδου που είναι πετυχημένοι στη δουλειά τους, όμως, παντελώς άσχετοι με την πολιτική το μόνο σίγουρο είναι ότι απλά θα πιάσουν μια θέση στα έδρανα, ελάχιστα θα προσφέρουν.
Από την άλλη, είδαμε και τους επαγγελματίες πολιτικούς, την προσφορά τους στην πατρίδα. Αλλά βρε Κυριάκο. Παλιές, δοκιμασμένες και αποτυχημένες συνταγές κι εσύ τώρα που η Ελλάδα χρειάζεται άξιους;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου