Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Άριστη κομματική νεολαία, διώχνει το φιλοναζί διευθυντή ( ; ) της, για σεξιστικά σχόλια



























Προτεραιότητες, προτεραιότητες, προτεραιότητες…
Η ιστορία πάει κάπως έτσι:
Ο άτυπος αρχηγός του άτυπου Eurogroup, είπε ότι οι χώρες του νότου φάγαν τα λεφτά τους σε σναπς και γυναίκες. Πράγμα εντελώς ανακριβές, γιατί ποιος στο διάολο πίνει σναπς;
Η Σία Αναγνωστοπούλου, μέλος του κόμματος που εφαρμόζει ό,τι λέει ο Ντάισελμπλουμ, αντέδρασε και καλά έκανε, αφού ξαφνικά όλες οι γυναίκες του Ευρωπαϊκού νότου, αναγορεύτηκαν σε πουτάνες.
Ο διευθυντής (;) της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, αποφάσισε να στηρίξει τον Ολλανδό κατσαρομάλλη πασόκο, λέγοντας ότι η Αναγνωστοπούλου “πιο εύκολα θα περνούσε για τσατσά παρά για πουτάνα του Νότου”.
Παρένθεση 1η: Τι σημαίνει διευθυντής ΟΝΝΕΔ; Ξέραμε μέχρι τώρα για αρχηγούς, προέδρους, γενικούς γραμματείς και ηγέτες καμιά φορά αν τα ναρκωτικά ήταν ληγμένα. Αν είναι να υιοθετήσουμε τόσο εταιρικό στυλάκι σε μια κομματική νεολαία, γιατί δεν τον κάνουμε CEO, να γουστάρουμε οι γιάπηδες;
Τέλος πάντων, γίνεται ένα σούσουρο, παραιτείται ο “διευθυντής” της ΟΝΝΕΔ και ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, βγάζει αυτό:

Παρένθεση 2η: Αν αναρωτιέστε από πού θυμάστε το Δέρβο, είναι από εκείνο το χαριτωμένο αρθράκι της Καθημερινής με τίτλοι “Οι απέναντι”, με μια πολύ ανθρώπινη συζήτηση ανάμεσα στους αρχηγούς νεολαίας δύο μνημονιακών κομμάτων, που μας έχουν οδηγήσει στο να τρώμε απ’ τα σκουπίδια.
Παρένθεση 3η: Τι εννοεί ο Δέρβος, όταν λέει πως δε χωράνε σεξιστικές απόψεις στην ΟΝΝΕΔ; Δάση ολόκληρα έχουν χαθεί για να φτιαχτούν αφισάκια όπως αυτά:




Έτσι τσαλακώνουμε ολόκληρο τον πολιτικό πολιτισμό μιας κομματικής νεολαίας;

Καταλήγουμε όμως τώρα στο παράδοξο, όπου μια κομματική νεολαία έδιωξε στέλεχός της για τα σεξιστικά του σχόλια, ενώ τόσο καιρό δεν είχε κανένα πρόβλημα να τον κρατήσει για τα φιλοναζιστικά πιστεύω…
Ο αποπεμφθείς/παραιτηθείς “διευθυντής” της ΟΝΝΕΔ (μια φράση που σου βγάζει καρούμπαλα στα δάχτυλα για να την πληκτρολογήσεις), είχε κάνει και άλλες φορές αισθητή την παρουσία του στο διαδικτυακό κόσμο. Είτε σχολιάζοντας τη δολοφονία Φύσσα,

είτε επιχειρηματολογώντας για την ανάγκη να εκφράζεται ελεύθερα, όποιος θέλει να σκοτώνει κάποιον για το χρώμα του και την καταγωγή του.


Όμως αυτά ήταν λεπτομέρειες που μάλλον δεν ενόχλησαν κάποιον από την κομματική νεολαία των αρίστων, η οποία καταλήγει σήμερα σε ένα επικοινωνιακό αδιέξοδο από μόνη της.
Υ.Γ.1: Ναι αυτό είναι το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης στην Ελλάδα. Χωνέψτε το.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου